Замовити дзвінок
UA RU
Пн-Пт: 9:00-19:00 Сб-Нд: 10:00-16:00

Як правильно вибрати розмір римських штор?

/ 03 november 2021 0 комментариев

Встановлення римських штор не займає багато зусиль і часу, проте слід з усією відповідальністю підійти до питання розміру штор.

Перш ніж купувати римські штори, виберіть варіант установки:

  • Монтаж у проріз вікна
  • Установка над отвором вікна та кріпленням до стіни

За розміром римські штори повинні збігатися з розмірами вікна, якщо ви вирішили повісити їх усередині отвору. При встановленні на стіну або стелю, найкраще підібрати розмір на 10 – 20 см більше за ширину місця встановлення. Особливо ефектно виглядають римські шторки на вузьких вікнах. Якщо у вас вузькі вікна у ванній кімнаті або кухні, такі римки будуть вигідно виглядати на ваших вікнах. Підійде будь-яка фактура полотна та відповідний колір.

Що потрібно враховувати при виборі римських штор із широкими вікнами?

Якщо у вас широкі вікна, по відношенню до висоті ширина більша, тоді краще встановити не одну, від двох або декількох штор. Вікна не виглядатимуть громіздко, а користуватися буде зручніше. Обов'язкова умова для такого рішення – колір полотна повинен бути таким самим, як колір віконного профілю, щоб просвіт між стиками не був видно. Найкращим рішенням буде підібрати напівпрозорі римські штори, вони підійдуть для будь-якого інтер'єру і додадуть благородства вашому приміщенню.

Комментарии

Написать комментарий

Вверх