Пн-Пт: 9:00-19:00 Сб-Нд: 10:00-16:00

​Як правильно вибрати римські штори у дитячу?

/ 01 january 2022 0 комментариев

Якщо є одна річ, в якій батьки дітей та їхні бабусі та дідусі можуть колективно погодитися, то це важливість сну. Не дивно, що більшість батьків зроблять все, що від них залежить, щоб у дитячій кімнаті було комфортно, безпечно і спокійно. Створити такий комфорт та захистити вас та вашу дитину від зайвого сонячного світла та холоду допоможуть римські штори у дитячу з нашого інтернет-магазину.

Якими мають бути римські штори для дитячої?

Коли доходить до вибору дитячих жалюзі або дитячих штор, слід враховувати кілька моментів. Вам потрібне віконне покриття, яке може блокувати світло, утримувати температуру та не пропускати звуки з вулиці, не кажучи вже про те, щоб воно виглядало естетично після встановлення! Ось на що звертати увагу при покупці.

Блокувати світло

Одна з ключових речей, яких потрібно досягти у дитячій, — це низький або контрольований рівень світла. Навіть удень, адже чим темніше в кімнаті, тим легше заснути. Якщо в кімнаті вже досить темно, навіть у середині дня, підійдуть будь-які жалюзі або фіранки з тканиною, що блокує. Однак, якщо в кімнату падає сонячне проміння, варто придбати подвійні римські штори. Вони добре блокують світло. У вас є чудова можливість купити римські штори в дитячу в нашому інтернет-магазині, адже вони допоможуть вам підтримувати температуру в приміщенні цілий рік.

Для утеплення кімнати

Щільні римські штори особливо потрібні тим, хто має новонароджені. На відміну від старшого віку або дорослих, немовлята не можуть регулювати температуру власного тіла протягом декількох місяців.Тому дуже важливо зберігати в дитячій тепліше взимку і прохолоду влітку. Для утеплення дитячої кімнати ми рекомендуємо встановити римські штори на замовлення з нашого магазину. Щільна тканина, з якої вони виготовлені, не дасть надто великої кількості тепла пройти через вікна.

Для зручності при користуванні

При правильному поєднанні стилю та практичності римські штори – чудовий вибір для дитячої кімнати. Тканинні панелі цих жалюзі, що затемнюють, можна відрегулювати для максимального контролю світла. Просто відкрийте їх, щоб отримати яскраву та веселу ігрову кімнату, або тримайте закритими, щоб блокувати світло під час сну. Як додатковий бонус сучасна система відстеження забезпечує простоту використання та максимальну безпеку вертикалей.

Звертайтесь до нас будь-який зручний для вас час. Ваш чекає величезний вибір якісних римських штор для дитячої, в нашому каталозі ви знайдете дитячі однотонні штори або з принтом, з веселими малюнками або складними геометричними фігурами. Доставка здійснюється в Дніпро, Київ, Харків, Одесу, Запоріжжя та інші міста України. Вас порадує зручна система пошуку, швидка доставка та недорогі римські штори на будь-який смак.

Комментарии

Написать комментарий

Вверх