Пн-Пт: 9:00-19:00 Сб-Нд: 10:00-16:00

Римські штори блекаут: плюси та мінуси

/ 01 january 2022 0 комментариев

Які купувати штори, якщо вікна виходять на сонячний бік чи приміщення повністю відкрите для яскравого денного світла. У деяких випадках, купівля штор або жалюзі, що затемнюють, може бути вдалим придбанням. У нашому інтернет-магазині ви знайдете римські штори недорого. Іноді, ціна на римські штори здається завищеною і багато хто думає, що навіть з урахуванням усіх переваг їх не варто купувати. Насправді, правда десь посередині, адже, що добре для однієї людини, може бути погано для іншої. Давайте подивимося, як це стосується римських шторів блекаут в інтер'єрі і які у них плюси і мінуси.

Забезпечують надійне затемнення вдень

Щільні штори допомагають створити в кімнаті затишну та комфортну атмосферу протягом усього світлового дня. Такі штори, гарний варіант, якщо ви любите відпочивати вдень або коли у будинку є маленька дитина. Встановлення римських штор блекаут на вікна в дитячій чи спальні, створить приємну, майже нічну атмосферу.

Захистять узимку від холоду та влітку від спеки

З точки зору енергоефективності римські штори блекаут на вікнах допомагають природним чином підтримувати температурний баланс у різні сезони. Багато домовласників вважають, що це одноразове вкладення значною мірою допомогло їм скоротити свої рахунки за електроенергію.

Перегороджують шум із вулиці

Виготовляються римські штори блекаут з товстих матеріалів, що мають звукоізоляційні властивості. Це може бути чудовою альтернативою для тих, чиї спальні виходять вікнами на пожвавлену вулицю.Захищають від прямих сонячних променів

Якщо вікна з південного сходу на південний захід, то в кімнаті виходить дуже багато сонячного світла. В результаті меблі, килими, ковдри та інші предмети побуту можуть втратити колір. Надійні римські штори блекаут у спальні з нашого інтернет-магазину блокують більшу частину сонячного світла і, отже, можуть запобігти вицвітанню ваших меблів.

Мінуси римських штор блекаут

Чому не купують римські штори блекаут? Є кілька фактів, через які затемнення такими шторами не викликає захоплення.

Через штори не потраплятиме денне світло в кімнату

Багатьом не дуже зручно знаходитись у темній кімнаті протягом усього дня. Крім того, в затінених кімнатах однаково темно як опівночі, так і опівдні. Це може призвести до втрати часу після пробудження, особливо у тих, хто звик прокидатися від природного ранкового сонячного світла. Нестача сонячного світла може спричинити дефіцит вітаміну D і зробити вас залежним від сезонної депресії.

Проблеми зі сном немовлят

Ті, хто використовує затемнені штори блекаут, щоб продовжити сон своїх малюків, можуть зрештою зіткнутися з проблемою поведінки дітей. Маленьким дітям складно прокидатися вранці без природного світла.

Ми пропонуємо вам розпочати пошуки римських штор блекаут у нашому каталозі. Вас порадує величезний асортимент, доступні ціни та умови доставки по всій Україні. Незалежно від того, де ви знаходитесь, у Дніпрі, Києві, Харкові, Одесі чи Запоріжжі, будьте впевнені, ваше замовлення надійде вчасно та точно за вказаною адресою.

Комментарии

Написать комментарий

Вверх