Пн-Пт: 9:00-19:00 Сб-Нд: 10:00-16:00

Римські штори день-ніч: особливості

/ 06 january 2022 0 комментариев

Ви хочете, щоб вдень у кімнаті було світло, а ввечері затишно та тепло, але не знаєте які штори вибрати на вікна? Універсальні римські штори щоденно саме те, що вам потрібно. Вдень штори блокуватимуть частину світу, а вечорами створять приємну атмосферу для відпочинку та сну. У нашому інтернет-магазині ви можете купити недорого римські штори з доставкою по всій Україні.

Які бувають римські штори день-ніч

Перш ніж замовляти штори, спочатку необхідно визначитися з кольором тканини. Темні теплі відтінки нададуть вашим вікнам затишну текстуру та органічний вигляд. Світлі тони візуально збільшать простір у приміщенні, а яскраві принти піднімуть настрій. При покупці римських штор ви можете використовувати найнезвичайніші забарвлення, щоб надати своєму вікну ще більше витонченості та стилю. Купуючи римські штори щодня з нашого каталогу, ви зможете переконатися, наскільки вони якісні та зручні.

У чому переваги рулонних штор?

Надають вікнам стильного та неповторного вигляду.

Багатофункціональність дозволяє регулювати потоки світла

Вибір типу управління (ланцюгово-роторне або мотузкове управління)

Великий вибір щільних та напівпрозорих тканин

Широкий вибір розмірів та кольорів

Зручні у використанні

Якщо ви хочете заблокувати вхідне світло, підвищити ізоляцію або просто спробувати надати своїм вікнам останній штрих, багатошарове драпірування таких штор, має безліч функціональних застосувань на додаток до своїх естетичних переваг. Драпірування римських штор на вікнах, створюють міцний шар ізоляції, а також надає вікнам декоративного вигляду, покращуючи дизайн усієї вашої кімнати.У нас ви можете купити римські штори день-ніч з будь-якою текстурою полотна.

У яких приміщеннях можна використовувати римські штори день-ніч

Два полотна рулонних штор мають різний ступінь непрозорості, і навіть, якщо однакового кольору, все одно будуть виглядати неординарно після встановлення на вікнах. У нашому інтернет-магазині ви можете вибрати римські штори день-ніч на вікна будь-якого кольору та розміру. А також оформити штори на замовлення. Якісні римські штори день – ніч в інтер'єрі будь-якого приміщення гармонійно поєднуються із загальною обстановкою.

У вітальні

Ефектні складки та напівпрозоре полотно красиво та стильно будуть виглядати у вашій вітальні. Ви зможете самі регулювати рівень освітленості вдень у вечірній час. Вибрати римські штори день - ніч у вітальню можна будь-якого кольору і з незвичайним принтом.

В спальні

Найбільше підійдуть римські штори день – ніч у спальню, тому що їхня універсальність дозволяє відчувати себе комфортно у будь-який час доби. Легкі в управлінні, зрозумілі в установці, купуючи такі штори для себе, ви можете повною мірою оцінити їхню практичність і сумісність із загальним дизайном вашої кімнати.

У дитячій

Якщо в будинку є дитина, то римські штори в дитячу - це правильне рішення. Для дітей у будь-якому віці важливе значення має здоровий та спокійний сон, а римські штори день – ніч чудово перекривають денне світло. Протягом дня ваша дитина буде у світлій та приємній домашній атмосфері, оскільки штори мають дві функції і вдень завжди буде світло.Замовити римські штори день-ніч в кімнату можна з доставкою в Дніпро, Одесу, Київ, Запоріжжя, Харків можна прямо зараз.

Комментарии

Написать комментарий

Вверх