Замовити дзвінок
UA RU
Пн-Пт: 9:00-19:00 Сб-Нд: 10:00-16:00

​Римські штори чи рулонні штори: які вибрати?

/ 01 january 2022 0 комментариев

Якщо вам потрібні нові жалюзі, але ви не можете вирішити, які купувати – римські або рулонні штори, тоді розглянемо їх основні переваги та недоліки. На що потрібно звертати увагу при виборі штор на вікна. У нашому інтернет-магазині ви можете оформити римські або рулонні штори за доступною ціною.

Освітлення

Для того, щоб правильно вибрати жалюзі для зали, спальні чи кухні, необхідно взяти до уваги обсяг потрібного рівня освітлення. Наприклад, навісити краще римські штори в спальні, щоб не проникало зовнішнє світло, коли ви намагаєтеся заснути. Але якщо вам потрібно, щоб крізь них проходив світло, тоді рулонні штори біля спальні будуть чудовим рішенням. Крім того, можна встановити рулонні штори «день-ніч». У складеному стані римські штори закривають віконне місце біля верхньої частини вікна, ніколи не дозволяючи повному світлу проникати в кімнату, а рулонні штори на вікнах дають більше світла.

Витрати

Що дорожче, римські штори чи рулонні штори? Рулонні штори зазвичай дешевші, ніж римські штори. При цьому ціни на них різняться залежно від стилю, якості тканини та наявності принта. У каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити рулонні штори будь-якого дизайну та кольору, а також римські штори на вікна з якісного матеріалу.

Тип вікна

Рулонні та римські штори підходять як для великих, так і для маленьких вузьких окон, але не до кожного інтер'єру можуть підійти римські штори. Зазвичай їх купують для великих віконних отворів. Римські штори частіше встановлюються в столових, спальнях та вітальні, а рулонні штори відмінно впишуться в будь-який інтер'єр.Дизайн

Як рулонні, так і римські штори у нашому інтернет-магазині представлені в широкому діапазоні візерунків, кольорів та матеріалів. Рулонні штори найчастіше використовують у домашніх умовах для простого та затишного інтер'єру. Римські штори створюють більш елегантний, стильний та неповторний вигляд у вітальні. Обов'язкова умова - шикарні римські штори повинні поєднуватися з оточенням у вашому приміщенні.

Ізоляція

Якщо ви хочете, щоб у вашій кімнаті було тепло взимку і не спекотно влітку, купіть римські штори на вікна. Так ви заощадите на комунальних рахунках та отримаєте очікуваний температурний ефект. Рулонні штори служать тільки для захисту від світла з вулиці, проте такий вид штор завжди користувався популярністю, тому що простий в установці і пропонує широкий вибір моделей.

Чищення та догляд

Римські штори можна пропилососити, а для більш ретельного очищення їх можна зняти та випрати. Прання римських жалюзі вимагає трохи більше зусиль, ніж їх чищення пилососом, тому що вам потрібно розсувати жалюзі, доки не залишиться нічого, крім тканини. Рулонні штори не потребують особливого догляду. Вибираючи жалюзі та тканину, переконайтеся, що ви знаєте, що потрібно для їх чищення.

Нині мають величезну популярність як римські, так і рулонні штори. Підібрати найбільш підходящий варіант зовсім не складно, адже ми пропонуємо широкий асортимент різних штор, якісного матеріалу та найрізноманітніших малюнків. Якщо ви шукаєте нові жалюзі і не знаєте, що краще для вашого оселі, позвоніть нашим менеджерам і вони допоможуть вам з правильним вибором. Замовити штори можна в будь-яке місто України, а також Дніпро, Київ, Харків, Одесу та Запоріжжя. Коли йдеться про римські штори та рулонні штори, немає переможця. Все зводитиметься до ваших потреб.

Комментарии

Написать комментарий

Вверх