Замовити дзвінок
UA RU
Пн-Пт: 9:00-19:00 Сб-Нд: 10:00-16:00

Рулонні штори: які краще купити?

/ 06 january 2022 0 комментариев

Вам набридли важкі та запорошені штори? Чи хотіли б ви самі регулювати світло з вікна в кімнаті? Тоді найкращим вибором буде купити рулонні штори на вікна з нашого каталогу. У нашому інтернет-магазині ви знайдете будь-які розміри рулонних штор, а також самостійно зможете підібрати колір полотна під інтер'єр свого приміщення. Завдяки правильно підібраним рулонним шторам в кімнаті ви не прокидатиметеся раніше, ніж вам потрібно, ваші меблі не будуть вигоряти, а в приміщенні буде завжди комфортна температура.

Як вибирати рулонні штори?

При виборі рулонних штор на вікна перше, на що потрібно звертати увагу – це розмір вікна. Не менш важливо підібрати потрібний вигляд рулонних штор. Якщо ви не впевнені які рулонні штори вам підійдуть, зателефонуйте нашим менеджерам, вони дадуть відповідь на всі ваші запитання. На сучасному ринку рулонні штори вже давно популярні у багатьох покупців.

Види рулонних штор

Одинарні та подвійні рулонні штори можна використовувати у будь-якому приміщенні. Традиційні одинарні виконані в один шар тканини, а подвійні універсальніші, можуть бути з щільним або напівпрозорим полотном. Ми пропонуємо рулонні штори в інтер'єр з будь-яким малюнком, різного кольору та необхідного розміру.

Рулонні штори день-ніч

Сонцезахисні рулонні штори день-ніч – чудове рішення для будь-якої кімнати. Гарні рулонні штори день-ніч на вікна підійдуть для вітальні, спальні, кухні або передпокою. Вам зручно буде користуватися даною моделлю, тому що вдень легка тканина штор пропускає світло, а на ніч щільне полотно закриває вікно від вулиці.

Напівпрозорі рулонні штори

Бажаєте замовити на вікна рулонні штори, які пропускали б денне світло в кімнату? Тоді вам потрібні напівпрозорі рулонні штори. Ви можете вибирати з величезної різноманітності текстур та кольорів тканини, які нададуть вашій кімнаті гарного вигляду та забезпечать достатнє освітлення.

Прозорі рулонні штори

Не пропустіть можливість помилуватися видами з вікна через прозорі рулонні штори. Ці прозорі тканини пропускають багато природного світла, що проникає через декоративні або текстуровані матеріали, які надають вашій кімнаті більш м'якого та декоративного вигляду. Хоча прозорі жалюзі не забезпечують абсолютної приватності, проте захищають від цікавих перехожих.

Незалежно від того, який тип рулонних штор ви оберете, ви можете комбінувати бажаний зовнішній вигляд із функціональністю, необхідною для вашого інтер'єру. Доставка зі складу здійснюється в Дніпро, Київ, Харків, Одесу та Запоріжжя та інші міста України. Якщо ви у нас купите рулонні штори, вони будуть довговічними, гармонійними з вашим декором та простими в експлуатації. Ми пропонуємо найновіші системи рулонних штор на ринку з найширшим вибором доступних тканин, принтів та розмірів, щоб задовольнити усі ваші вимоги.

Комментарии

Написать комментарий

Вверх