Замовити дзвінок
UA RU
Пн-Пт: 9:00-19:00 Сб-Нд: 10:00-16:00

Рулонні штори в інтер'єрі

/ 01 january 2022 0 комментариев

Приємна атмосфера в приміщенні, будь то в офісних та адміністративних будівлях або робота вдома, значно впливає на здоров'я, продуктивність і мотивацію людей, які там працюють. Вирішальну роль у цьому відіграють внутрішні сонцезахисні системи, що ідеально адаптовані до відповідного приміщення. У нашому інтернет-магазині ви можете купити рулонні штори на вікна недорого та з доставкою по всій Україні.

Які мають бути рулонні штори?

Завдяки великому вибору кольорів та дизайнів ви можете створити по-справжньому приємну атмосферу за допомогою сучасних рулонних штор без свердління. Широкий асортимент інноваційних тканин нашого каталогу допоможе задовольнити особливі вимоги до рулонних шторів будь-якого покупця. Якісні рулонні штори виконують важливі функції – від цілеспрямованого затемнення та оптимізації звукової атмосфери у приміщенні до превентивного протипожежного захисту. Якщо ви вирішили оформити рулонні штори на замовлення до певного інтер'єру, ми готові вам запропонувати різноманітні моделі.

Рулонні штори в інтер'єрі Лофт

Використання промислових елементів у просторому приміщенні сьогодні стало одним із модних напрямків. Якщо ви любите багато відкритого простору, відчуваєте себе креативним та творчим за вдачею, вам ідеально підходить стиль Лофт. Його основні відмінності:

Стелі з максимальною висотою

Наявність цегляної стіни

Необроблена цементна підлога

Незахищені перекриття чи балки

Використання таких елементів декору не потребує великих грошових вкладень.У результаті ви отримуєте стильне приміщення, в якому залишилося створити відповідне освітлення та гідно оформити віконні отвори. Ніщо так не підкреслить сучасний вигляд інтер'єру, як рулонні штори на вікнах.

Рулонні штори у скандинавському інтер'єрі

Внутрішнє оформлення приміщення у скандинавському стилі передбачає використання контрастних кольорів та натуральні матеріали декору. Якщо підлоги та стіни кімнати повинні бути обов'язково білого кольору будь-якого відтінку, тоді в оформленні використовуються предмети побуту у яскравих тонах, а також меблі темного або яскравого кольору. Використання рулонних штор додасть завершеності навколишнього оточення в приміщенні. У нас ви можете купити рулонні штори за ціною, нижчою, ніж у конкурентів.

Рулонні штори в інтер'єрі Еко-стиль

Еко - стиль користується популярністю досить тривалий час. Створити у міській квартирі чи комфортабельному котеджі еко – обстановку зовсім не складно. Все, що потрібно, наявність природних матеріалів, натурального каменю, живих кольором, трошки фантазії або консультація професійного дизайнера. Обов'язковою умовою є підходящі штори на вікнах. Ми пропонуємо замовити рулонні штори у нашому інтернет-магазині з доставкою по містах України. Після закінчення ремонту, ви самі зможете переконатися, як ефектно поєднуватимуться в інтер'єрі природні матеріали та сучасні технології.

Рулонні штори в класичному інтер'єрі

Оформлення приміщення в класичному стилі найбільш прийнятне, якщо ви вирішили створити затишну атмосферу. Дотримуючись основних правил, можна отримати чудовий результат.Як оформити інтер'єр у класичному стилі:

Для стін підійде матова фарба або шпалери зі стриманим орнаментом

Підлоги повинні бути паркетні або з масивної дошки

Обов'язково наявність кам'яної плитки, найкраще мармурової

Стеля у світлих тонах

Вирішальне значення для створення класичного стилю мають рулонні штори. У нашому каталозі ви можете побачити фото рулонних штор та замовити з доставкою у Дніпро, Київ, Харків, Одесу, Запоріжжя та інші міста України.

Прованс

Не може не зачарувати своєю легкістю та комфортом стиль Прованс. Створюючи інтер'єр у такому стилі, постарайтеся привнести до свого будинку більше повітря та свободи. Як досягти такого ефекту? Звільніть приміщення від усього непотрібного, створіть простір та витончену атмосферу. Використовуйте світлі пастельні тони, натуральні матеріали та меблі білого кольору. Завершити обстановку рулонними шторами на вікна, і ви отримуєте французький провінційний стиль. Ми намагаємося створювати нові цікаві моделі, щоб ваші стилістичні напрямки були підкреслені стильними рулонними шторами, що повністю відповідають вашим побажанням та вимогам.

Комментарии

Написать комментарий

Вверх